e-WGT Tabela Ofert
  • Przetargi
  • Informacje
    • Jak handlować
    • Jak zostać maklerem
    • Jak zostać Członkiem
    • Lista Członków
    • Tabela Ofert
    • System Przetargowy
    • Opłaty
    • Kontrakty terminowe
    • Ryzyko walutowe w agrobiznesie
    • Linki
    • Dane na stronę
    • Reklama
    • Usługa Premium
  • O nas
    • e-WGT
    • Grupa WGT S.A.
    • Zarząd
    • Regulacje Rynku
    • Dokumenty do pobrania
    • Pliki cookies
    • Kontakt
  • Szukaj

Dodaj ofertę/ogłoszenie

Reklama

To miejsce czeka na Twoją REKLAMĘ!

Oferty przetargowe
Towar Ilość Cena od
K Pszenica paszow. 300 t 880.00zł/t
Nasi Partnerzy
Statystyki roczne
Odsłony1 140 310
Użytkownicy50 809
Sesje390 780
2025-06-17e-WGT
Unijne kontrakty na zboża i rzepak potaniały na pozniedziałkowej sesji na Matif

Ceny rzepaku spadły na Matif w poniedziałek pomimo wzrostu cen olejów roślinnych. Kontrakty na zboża taniały również po obu stronach Atlantyku.  Więcej...


2025-06-16e-WGT
Ceny rzepaku według MRiRW

Dane MRiRW pokazują, że w tygodniu kończącym się 8-go czerwca 2025 roku średnia cena zakupu rzepaku spadła w zakładach tłuszczowych o 52 zł do 2.370 zł/t*. Nadal oznacza to cenę o blisko 1/5 wyższą niż rok temu. Dla porównania, seria najbliższa kontraktu na rzepak (dostawa w sierpniu 2025) w Paryżu wyceniana była na koniec omawianego tygodnia znacznie niżej, bo na 2.0820 zł/t. Więcej...


2023-03-17Inne
Indeks cen żywności spadł nieznacznie w lutym

Indeks cen żywności FAO wyniósł w lutym 2023 r. średnio 129,8 punktu, co oznacza nieznaczny spadek (0,6 procent) w stosunku do stycznia. Był to jedenasty z rzędu spadkowy miesiąc dla cen żywności. Więcej...


  • start
  • Poprzedni artykuł
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Następny artykuł
  • koniec

WGT S.A. nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z danych zawartych na jej stronach. Materiał tu zawarty nie stanowi oferty kupna lub sprzedaży w rozumieniu kodeksu cywilnego. Używamy Glyphicons - http://glyphicons.com/. Używamy plików cookies: zobacz opis.